Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

H Victoria Hislop παρουσιάζει το βιβλίο της @ Public Σερρών!

Νοέμβριος 11, 2016 @ 7:00 μμ - 10:00 μμ

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 η Victoria Hislop θα βρίσκεται στο Public Σερρών για να παρουσιάσει το βιβλίο της “Οι καρτ ποστάλ ” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή.
Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της. Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Όμως το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει.
Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της.
Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο.
Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αναπάντεχη, συγκινητική και καμιά φορά σκοτεινή, η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ανακάλυψη όχι μόνο ενός πολιτισμού, αλλά και της λαχτάρας του να ξαναζήσει τη ζωή στο έπακρο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Νοέμβριος 11, 2016
Ώρα:
7:00 μμ - 10:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Public Σερρών
Τσαλοπούλου 9
Σέρρες, Greece
Ιστοσελίδα:
public.gr